Whitepaper Gezonde en Productieve Gebouwen

Sinds 2007 houdt M+P zich bezig met open kantoorconcepten. Een goed akoestisch comfort bleek een belangrijke voorwaarde voor het slagen van deze kantoorconcepten. In het brede concept van gezondheid gaat de aandacht eveneens uit naar het volledige binnenklimaat. Temperatuur, frisheid, schone lucht en de akoestiek zijn belangrijke aspecten als het om gezond, comfortabel en productief werken gaat.

De tijd dat we als mens dagelijks weer en wind trotseerden ligt ver achter ons. We besteden inmiddels tot wel 95% van onze tijd in gebouwen. Dat de kwaliteit van het binnenklimaat een grote invloed op onze gezondheid heeft, laat zich wel raden. Een gezonde werkplek is er niet zomaar. Onderzoeken van de Dutch Green Building Council en Leesman laten zien dat er nog flinke verbeteringen haalbaar zijn in het binnenklimaat en de geluidsomgeving.

De bevindingen van uitgebreid literatuur onderzoek zijn verwoord in het onderstaand te downloaden whitepaper Gezonde en Productieve Gebouwen. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u per email een persoonlijke download link.

 

 

Mei 2016

 
Actueel type:
Blog
Blog

Luchtkwaliteit rond wegen nog steeds boeiend probleem

 
Sinds 2006 zijn wij actief betrokken bij luchtkwaliteit rond wegen. Uitstoot door wegverkeer is één...
 
Actueel type:
Blog
Blog

GIS toolbox voor geluidsanering MJPG

 
M+P is samen met Arcadis betrokken bij het akoestisch onderzoek om de omvang van de...