SilentRoads 2020 - Uitgesteld i.v.m. Corona virus

I.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus zijn ook wij genoodzaakt het SilentRoads symposium uit te stellen. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we dat doorgeven.

Wegverkeerslawaai is in Europa nog steeds de grootste bron van geluidhinder. Gelukkig staat de technologische ontwikkeling van geluidmaatregelen niet stil. Denk aan innovaties als de diffractoren, poro-eleastische wegdekken en het Next Generation Concrete Surface (NGCS). Tijd om een versnelling hoger te schakelen en die inzichten in de schijnwerpers te zetten op het symposium SilentRoads2020 op 31 maart in Sterrebeek (België).

Tijdens het symposium komen toonaangevende sprekers uit het vakgebied aan het woord en zal de meest actuele kennis van geluid en wegverhardingen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht.

Het SilentRoads symposium is dé bijeenkomst voor overheidsinstanties, aannemers, wegbeheerders en onderzoeksbureaus die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen bij de bestrijding van het wegverkeerlawaai. Daarnaast is het dé gelegenheid om uw collega's uit het vakgebied te ontmoeten.

U kunt zich aanmelden via de website http://www.SilentRoads.be. Tevens staat hier meer informatie en het programma voor die dag.