Restauratie P.J. Vethgebouw Universiteit Leiden met akoestiek geheel in stijl

Zeer binnenkort wordt het onlangs prachtig gerestaureerde P.J. Vethgebouw officieel geopend. Het P.J. Vethgebouw is het eerste gebouw van de Humanities Campus dat is gerenoveerd en zal als zodanig in gebruik worden genomen. Een mooi voorbeeld van akoestiek in stijl.

Het gebouw aan de Nonnensteeg in Leiden wordt de thuisbasis voor het Instituut voor Wijsbegeerte, de Academie der Kunsten (ACPA), het Confucius Instituut, Digital Humanities en de afdeling Informatisering en Facilitaire Zaken van het Faculteitsbureau van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Het P.J. Vethgebouw is het eerste gebouw van de Humanities Campus dat is gerenoveerd en in gebruik wordt genomen. De faculteit laat weten zeer trots te zijn op het mooie authentieke gebouw als onderdeel van de campus en is zeer blij met de renovatie die in grote stijl is uitgevoerd. 

M+P dacht mee na over oplossingen voor de ruimteakoestiek, die geheel in stijl met het oorspronkelijke karakter van het gebouw zijn aangebracht. In samenwerking met projectarchitect Diederik de Jonge en architectenbureau Hoek & de Wit Architecten is dit naar onze mening prima gelukt.

September 2017

 
Actueel type:
Events
Events

Minisymposium De toekomst van geluidschermen

 
We organiseren een minisymposium voor iedereen die aan de technische kant rond geluidschermen...
 
Actueel type:
Nieuws
Nieuws

PIEK certificaat voor elektrische truck van GINAF

 
Wij hebben geluidmetingen uitgevoerd aan de nieuwste elektrische vrachtwagen uit de GINAF E-Serie....