Ons nieuwe klantenportaal is online

Eind 2010 lanceerden we ons klantenportaal. Dit is een speciale website om onze rapporten of andere projectresultaten op een eenvoudige en overzichtelijke manier voor onze klanten beschikbaar te maken. Het begon als een experiment, maar al gauw bleek dat het portaal door veel klanten beschouwd werd als een handig hulpmiddel. Na ruim drie jaar was het tijd voor een opfirsbeurt van de site. Een mooie gelegenheid om ook wat aanpassingen door te voeren die het gebruiksgemak en snelheid verhogen. Het resultaat is per direct beschikbaar.

Wat is het?

Klanten denken niet in rapportnummers maar weten vaak wel op welke locatie onze werkzaamheden zijn uitgevoerd. Waarom dan niet op die manier de resultaten presenteren? De basis voor het klantenportaal is dus een kaart waarop alle projectgegevens per locatie worden weergegeven. Als er meerdere projecten op een locatie zijn uitgevoerd is ook meteen de historie beschikbaar. Onze klanten hoeven dus niet zelf alles te archiveren; dat doen wij voor hen.

Wat is er veranderd?

Het nieuwe klantenportaal is overzichtelijker van opzet en heeft betere mogelijkheden tot filtering. Vanuit de kaart kan eenvoudiger worden doorgeklikt naar de beschikbare resultaten per locatie. Het is ook mogelijk om foto’s en video’s op te nemen. De meetresultaten worden weergegeven op de kaart, waarbij geschakeld kan worden tussen verschillende kaartlagen. Zo worden geluidniveaus inzichtelijk gemaakt met gekleurde lijstukken. Vanuit de kaart kan snel Google Streetview worden gestart.

Ook nieuw is het tabblad ‘Downloads’. Onder dit tabblad kunnen bestanden worden geplaatst die niet locatie-afhankelijk zijn, zoals bijv. overzichten en analyserapporten.

Het nieuwe klantenportaal is nu online en beschikbaar beschikbaar via de link ‘Klantenportaal’ op de corporate site. Bestaande accounts zullen geleidelijk worden omgezet naar het nieuwe systeem.  Heeft u ook interesse in een account of een demo? Neem dan contact op met uw M+P contactpersoon.

April 2014

 
Actueel type:
Blog
Blog

Trillingen en geluid van metro's gepresenteerd op RTC 2014

 
Van 18 tot 20 maart 2014 vonden de Rail Technology Conferences 2014 plaats in Düsseldorf. Dit was...
 
Actueel type:
Blog
Blog

Akoestiek belangrijk bij ouderenhuisvesting

 
Theodoor Höngens: "Met wat meer aandacht voor geluid en akoestiek in het ontwerpproces voor...
 
Actueel type:
Blog
Blog

Regels geluidswering gevel versoepeld per 1 april 2014

 
De Bouwbesluit eisen voor de geluidswering van de gevel zijn per 1 april 2014 gewijzigd. In veel...
 
Actueel type:
Events
Events

M+P aanwezig tijdens de Transport Research Arena in Parijs

 
Het tweejaarlijks terugkerend evenement TRA (Transport Research Arena) vindt dit jaar van 14 tot en...