M+P aanwezig tijdens de Transport Research Arena in Parijs

Het tweejaarlijks terugkerend evenement TRA (Transport Research Arena) vindt dit jaar van 14 tot en met 17 april plaats in Parijs. Het congres wordt gehouden in het ‘Centre des Nouvelles Industries et Technologies’ (CNIT) in het zakencentrum van de Franse hoofdstad ‘La Défense’. Het congresprogramma belicht alle technische en beleidsvraagstukken over transport en mobiliteit. Ook voor de milieuonderwerpen zoals geluid en luchtkwaliteit zijn deelsessies ingepland.

Gijsjan van Blokland, Christiaan Tollenaar en Ronald van Loon zijn namens M+P aanwezig tijdens de TRA. Gijsjan verzorgt dinsdag 15 april een presentatie in de zogenaamde CEDR-village. CEDR is een samenwerking van Europese overheden waarbij ervaring en kennis gedeeld wordt over allerlei weg-gerelateerde zaken (CEDR = Conference of European Directors of Roads).

Woensdag 16 april presenteren Christiaan en Ronald de resultaten van het project ‘Questim’ over het akoestisch gedrag van stille wegdekken in de tijd. Woensdagavond neemt Ronald plaats in een discussiepanel in de sessie “European noise directive and road noise” waar we onze ideeën presenteren hoe de planning van wegenonderhoud kan worden afgestemd op de akoestische kwaliteit van het wegdek (Pavement Management Systems).

April 2014

 
Actueel type:
Blog
Blog

Trillingen en geluid van metro's gepresenteerd op RTC 2014

 
Van 18 tot 20 maart 2014 vonden de Rail Technology Conferences 2014 plaats in Düsseldorf. Dit was...
 
Actueel type:
Blog
Blog

Akoestiek belangrijk bij ouderenhuisvesting

 
Theodoor Höngens: "Met wat meer aandacht voor geluid en akoestiek in het ontwerpproces voor...
 
Actueel type:
Blog
Blog

Regels geluidswering gevel versoepeld per 1 april 2014

 
De Bouwbesluit eisen voor de geluidswering van de gevel zijn per 1 april 2014 gewijzigd. In veel...
 
Actueel type:
Blog
Blog

Ons nieuwe klantenportaal is online

 
Eind 2010 lanceerden we ons klantenportaal. Dit is een speciale website om onze rapporten of andere...