Jubileumbijeenkomst 45 jarig bestaan een groot succes

In de stralende zon hebben we het 45-jarig bestaan van M+P gevierd!

Zaterdag 23 september 2017 was het eindelijk zover. De reünie om het 45-jarig bestaan van M+P te vieren. De weergoden waren ons goed gezind. Al om 15:50 uur kwamen de eerste oud-collega's aan en snel volgden er meer. De aanmeldingen hebben onze verwachting overtroffen. Uiteindelijk waren er 33 oud M+P'ers met 27 partners en 25 huidige medewerkers.

Onder het genot van een verse, door de barista bereide, heerlijke espresso werden de eerste herinneringen en anekdotes opgehaald. In een korte toespraak vertelde Jan Hooghwerff over het ontstaan van M+P, de verbondenheid, Müller-BBM en de internationale interesse. Binnen kon de samenwerking opnieuw getest worden in de mini-escaperoom. In tweetallen moest je proberen de puzzels op te lossen zodat je elkaar kon bevrijden. Ruben en Fons lieten zien dit nog altijd goed te kunnen en zetten de snelste tijd neer. 

Na de toespraak van Jan werd het buffet geopend en konden we genieten van een heerlijke barbecue. De zon verdween langzaam, maar met de sfeervolle verlichting en heaters bleef het in de tent nog lang gezellig.

We kijken terug op een zeer geslaagde jubileumviering. Er zijn veel foto's gemaakt tijdens de reünie. Vind je het leuk om deze digitaal te ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje aan Vught@mp.nl en we sturen je een downloadlink.

 

 

Oktober 2017

 
Actueel type:
Nieuws
Nieuws

Digitale glossy Geluid

 
Omgevingsweb, het kennisportal op het gebied van omgevingsrecht, heeft het online Magazine Geluid...
 
Actueel type:
Nieuws
Nieuws

Verklaring “Gebruik van de Beste Banden” getekend

 
Wij hebben de ‘Verklaring Gebruik van de Beste Banden’ ondertekend. Deze verklaring past goed bij...
 
Actueel type:
Nieuws
Nieuws

Parallel Boulevard Noordwijk: een voorbeeldproject

 
Voor de gemeente Noordwijk hebben we een studie uitgevoerd naar de geluideffecten van de aankomende...